Планински рекреативен комплекс - "МИЛЕВО СЕЛО"

Одмор, релаксација, авантура и адреналин. Во срцето на недопрената природа на планината Герман, искусете ја оазата на мирот со неверојатни погледи и магични пејсажи. Комбинација на автентична архитектура со природни материјали и современи технологии. 
Градежни парцели на површина од 11,000м2, поделени во објекти од приватен и јавен карактер
Традиционален, естетски дизајн на еко куќи со висока енергетска ефикасност
Изберете го Вашиот модел! Предлог модели за сечии желби и потреби. Контактирајте нѐ за повеќе информации.

ЕКО-КОМПЛЕКС I

Викенд населба "Mokosh & Doma" - Бунарџик, Илинден

Совршена местоположба во природа а сепак блиску до градско подрачје. Чист воздух,прекрасен поглед кон градот. Ви го нудиме мирот и убавината на современиот начин на живот во урбанизирана приградска населба!
Градежни парцели на површина од 5582м2 поделени во идеални парцели за индивидуално домување од 544м2 до 700м2.
Модерен,естетски дизајн на еко куќа со висока енергетска ефикасност со површини од 60м2 до 130м2.
Изберете го Вашиот модел! Предлог модели за сечии желби и потреби. Контактирајте нѐ за повеќе информации.

ЕКО КОМПЛЕКС II

ВИКЕНД НАСЕЛБА ,,СОЊЕ'' - СОЊЕ, СКОПЈЕ

Совршена местоположба во природа а сепак блиску до градско подрачје. Чист воздух,прекрасен поглед кон градот. Ви го нудиме мирот и убавината на современиот начин на живот во приградска населба!
Градежни парцели на површина од 5817м2 поделени во идеални парцели за индивидуално домување од 501м2 до 617м2.
Модерен,естетски дизајн на еко куќа со висока енергетска ефикасност со површини од 57м2 до 90м2.
Изберете го Вашиот модел! Предлог модели за сечии желби и потреби. Контактирајте нѐ за повеќе информации.