Блог статии што го содржат тагот куќа

Модерен дом на тркала - МДТ ,,БЕРТА''

Брзиот тек на секојдневието пропратен со светските трендови, не поттикнаа да излеземе во пресрет на дигиталните номади, авантуристи, истражувачи и едноставно љубителите на ПРИРОДАТА.Велат, малите работи некојпат вредат многу повеќе од големите.

Прочитај повеќе

Зошто да одберете изградба на еко куќа со СИП панел

СИП ги користи и ги спроведува најдобрите европски градежни практики, благодарение на што изградбата на куќи од СИП панели се врши со најголема одговорност.

Прочитај повеќе

Идеи за уредување на Вашиот дом

Погледнете неколку идеи за уредување на вашиот дом.

Прочитај повеќе