social image
GREEN BUILDING,SMART LIVING!

Ние сме специјализирани за

Проектирање и дизајн и изведба.
Градиме виско енергетски објекти за индивидулано домување со висок квалитет и естетика со имплементација на Смарт технологија.

Нашите градби се предводени од дизајнот, комфорноста и удобноста на домот.
Проектирање, дизајн и изведба.
Градиме енергетско ефикасни  објекти од СИП панел за индивидулано домување, со висок квалитет и естетика со можност за имплементација на Смарт технологија. 

Нашите градби се предводени од дизајнот и удобноста на домот. 
Се за Вашиот дом на едно место!   
ОД ИДЕЈА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА ЗА СОВРШЕН И ТОПОЛ ДОМ СО МБ ХОМЕ - МОКОШ!


ЕКО-СИП ГРАДБА

Економски неспоредлива со било која друга градба

Дизајнираме и изработуваме современ ДОМ!

Одвојте време да ги разгледате нашите најнови проекти

Ентериерно уредување на куќа, изведба и проектирање на едно место

Одвојте време да ги разгледате нашите најнови проекти

Нашите деловни соработници

GEFF - Кредити за финансирање на зелената економија

M&B HOME- MOKOSH на своите клиенти им нуди нов вид на финансирање со поврат на процент од инвестираните средства преку европскиот модул GEFF. Во кој се опфатени и ЕКОлошките монтажни куќи на M&B HOME - MOKOSH. На следниот линк можете да прочитате повеќе за самата програмата и банките кои го застапуваат самиот програм.