Блог статии што го содржат тагот berta

Модерен дом на тркала - МДТ ,,БЕРТА''

Брзиот тек на секојдневието пропратен со светските трендови, не поттикнаа да излеземе во пресрет на дигиталните номади, авантуристи, истражувачи и едноставно љубителите на ПРИРОДАТА.Велат, малите работи некојпат вредат многу повеќе од големите.

Прочитај повеќе