СО M&B HOME ДО ЕКО ДОМ

СТАНДАРДНА ГРАДБА

.

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

СТАНДАРДНА ГРАДБА

.............

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

ЛУКСУЗНА ГРАДБА

Ентериерно уредување на куќа, изведба и проектирање на едно место

Проект 1

Проект: Ентериерно уредување на куќа
Инвеститор: Приватен
Архитект: Мр.дип.инж.Александра Ѓурова                                         Мр.дип.инж.Дамјан Златев

Проект 2

Проект: Ентериерно уредување на куќа
Инвеститор: Приватен
Архитект: Мр.дип.инж.Дамјан Златев

Проект 3

Проект: Ентериер во стан
Инвеститор: Приватен
Архитект: Мр.дип.инж.Александра Ѓурова 
Дали ви се допаѓа нашата работа? 
Сакате да соработуваме?

 

предлог идеја за модел на куќа

ПРЕДЛОГ 1
ПРЕДЛОГ 2
ПРЕДЛОГ 3
ПРЕДЛОГ 4
ПРЕДЛОГ 5
ПРЕДЛОГ 6