ПРОЕКТИРАЊЕ И ДИЗАЈН

Нашиот тим од архитекти ќе се погрижат за максимална и идеална искористенот на просторот во Вашиот дом.
 
Убавината на домот е во мирот и спокојот. Имајте совршен современ дом со "M&B HOME".

Еко куќа од СИП панел

Долги години на светскиот пазар, прв пат на македонскиот пазар. Проектирање и изведба, систем клуч на рака. Градењето со СИП ќе ви заштеди време, пари и труд. Еколошки производ, висока енергетска ефикасност, стабилна и цврста сеизмолошки издржана, водотпорна и огнотпорна, брза градба, но квалитетна со гаранција од мин. 50 години и економски неспоредлива со било која друга градба, со прифатлива цена 190е/м2 (основен пакет).

Подготовка на документација

Изработка на идејно решение и проект

Подготовка за градба и градба

РЕНОВИРАЊЕ
Ви нудиме комплетна услуга: • Проектирање и дизајн • Демонтажа и исфрлање на шут • Пвц столарија и собни врати • Електрична и водоводна инсталација • Гипс-картон, молерај и сите завршно-финални градежни работи • Керамички работи • Подопологачки работи • Кровни конструкции
ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНОСТИ
Една од нашите услуги е и продажба на недвижности. Контактирајте го нашиот тим за сите информации.