Сите блог статии

Модерен дом на тркала - МДТ ,,БЕРТА''

Брзиот тек на секојдневието пропратен со светските трендови, не поттикнаа да излеземе во пресрет на дигиталните номади, авантуристи, истражувачи и едноставно љубителите на ПРИРОДАТА.Велат, малите работи некојпат вредат многу повеќе од големите.

Прочитај повеќе

ОСБ - значење, видови и употреба

O.riented S.trand B.oard - (плоча од ориентирани струготини) претставува плоча која е продукт создаден од пресувани струготини од дрво кои се ориентирани во иста насока за добивање на поголема цврстина и еластичност. Струготините се врзуваат со посебни полимерни материјали како смоли и други слични врзива.

Прочитај повеќе

Зошто да одберете изградба на еко куќа со СИП панел

СИП ги користи и ги спроведува најдобрите европски градежни практики, благодарение на што изградбата на куќи од СИП панели се врши со најголема одговорност.

Прочитај повеќе