ПЛАНИНСКИ РЕКРЕАТИВЕН КОМПЛЕКС - "МИЛЕВО СЕЛО"

Одмор, релаксација, авантура и адреналин. Во срцето на недопрената природа на планината Герман, искусете ја оазата на мирот со неверојатни погледи и магични пејсажи. Комбинација на автентична архитектура со природни материјали и современи технологии.
 
Градежни парцели на површина од 11,000м², поделени во објекти од приватен и јавен карактер.
 
Традиционален, естетски дизајн на еко куќи со висока енергетска ефикасност.
 
Изберете го Вашиот модел!
Предлог модели за сечии желби и потреби.

ВИКЕНД НАСЕЛБА "MOKOSH & DOMA" - БУНАРЏИК, ИЛИНДЕН

Совршена местоположба во природа а сепак блиску до градско подрачје. Чист воздух,прекрасен поглед кон градот. Ви го нудиме мирот и убавината на современиот начин на живот во урбанизирана приградска населба!
 
Градежни парцели на површина од 5582м² поделени во идеални парцели за индивидуално домување од 544м² до 700м².
 
Модерен,естетски дизајн на еко куќа со висока енергетска ефикасност со површини од 60м² до 130м².
 
Изберете го Вашиот модел!
Предлог модели за сечии желби и потреби.

ВИКЕНД НАСЕЛБА "СОЊЕ" - СОЊЕ, СКОПЈЕ

Совршена местоположба во природа а сепак блиску до градско подрачје. Чист воздух,прекрасен поглед кон градот. Ви го нудиме мирот и убавината на современиот начин на живот во приградска населба!
 
Градежни парцели на површина од 5817м² поделени во идеални парцели за индивидуално домување од 501м² до 617м².
 
Модерен,естетски дизајн на еко куќа со висока енергетска ефикасност со површини од 57м² до 90м².
 
Изберете го Вашиот модел!
Предлог модели за сечии желби и потреби.